Főoldal

Kedves Látogató, üdvözlünk a Sulipóló weboldalon!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük az iskolák diákjai és tanárai számára a pólóvásárlást. 

Ha nincs ötleted, vagy nem tudod, hogyan kivitelezd elképzeléseidet, kreatív grafikusaink szívesen segítenek a kivitelezésben. Manapság egyre fontosabb az, hogy amit viselünk az iskolában, sportolás közben, ne csak egyforma, hanem egyedi, stílusos és divatos is legyen. Célunk, hogy minőségi termékeket nyújtsunk, a ti elképzeléseiteknek megfelelően.

A Termékeink menüpont alatt legnépszerűbb termékeinkből válogattunk. Természetesen ezen kívül is igen nagy választék áll rendelkezésetekre. Más típusú pólók, sapkák, pulcsik, kabátok - igény szerint - nagy választékban, szintén szerepelnek repertoárunkban. Továbbá egyéb ajándéktárgyak, például: tollak, táskák, kulcstartók, napszemüvegek emblémázását, valamint szórólapok, füzetek, plakátok, stb. elkészítését is vállaljuk.

Fő profilunk azonban a pólónyomás. A pólók árát, nyomással együtt könnyedén kiszámolhatod a Számoljunk menüpont alatt. Ha segítségre van szükséged, vedd fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálati csapatunkkal a Kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségeken!

 

Üdvözlettel:

A Sulipóló csapata